За всеки, който не обича да има скрито-покрито

Your comment You are on Скрити Камери Edit posts?
Едва ли има човек, на който би му се харесало някой да го излъже или да скрие нещо. Ще се съгласите обаче, че има неща, които не се казват. Особено, ако заради тях може да е наранен близък човек, а в същото време не са нищо значимо. И все пак, колкото и старателно да се крие нещо, то все излиза наяве. Особено, ако човека, от който се пази мрази тайните.

Ако сте от тези хора и все нещо ви човърка, че нещо не е наред с половинката или пък друг близък човек, имате два варианта за действие: или говорите открито, изяснявате си всичко и забравяте за натрапчивото усещане, или пък си намирате начин с помощта на скрити камери, да разнищите всичко. Второто откровено казано е чисто тровене на нерви и не си заслужава. Има неща, които трябва и могат да се забравят. Но ако сте от хората, които не могат да го направят, а нещото все ги човърка, тогава се насочете към техниката. Може да използвате много и най-различни скрити камери и подслушватели, за да стигнете до истината.

Поставени на местата, от които биха заснели всичко най-добре, различните видове скрити  камери за видеонаблюдение в обикновени вещи могат да са ви помощник номер едно. Най-вече защото те по никакъв начин не се отличават от предметите, които са им за прикритие. Часовници, мишки, химикалки, запалки, флашки, очила, шапки – всички те могат да бъдат скрити камери и в същото време да са толкова невинни. От вас се иска само да им намерите място и да следите да не бъдете разкрити. Може и да сте ядосани, но имайте предвид, че хората не пасат трева, и вероятно провинилият се във вашите очи, има основни технически познания. Затова избирайте първо камерите, които най не се виждат и второ, предмети, които действително работят като такива.

Освен камерите може да използвате и подслушвател за разследването си. Той притежава детектор на глас и когато около него започне да се говори, непременно уреда ще ви звънне на номера, койт сте задали, за да може да слушате в реално време какво се говори. В този случай няма как да не разберете на кого и за какво се обажда вашият човек. Но запомнете, че въпреки, че има средства, които да разкрият тайните му/й, то няма такива, които биха ви върнали потрошените нерви.
Next »