Кои видове скрити камери стават за подарък?

Your comment You are on Видеонаблюдение, Скрити Камери Edit posts?
Да подариш подарък винаги е било нещо специално и изпълнено с много емоции. Да дариш частица от себе си на любим или уважаван човек, на някой който те изпълва с възхищение и те кара да мечтаеш, да те вдъхновява и…да те обича. Всичко това е безценно и няма аналог. Подаряването на подарък в някои случаи е много по-зареждаща и положителна емоция, отколкото получаването на такъв. Ето защо вероятно ви се иска да направите специален подарък. Но не забравяйте, че специалният подарък за близък човек е този, който е избиран лично от вас, този който е съобразен с желанията и темперамента на човека. Т.е. без значение колко е скъп, ако самите вие сте го избирали и поднесли, това ще бъде запомнено.

За жените, ще кажете подаръците са много и най-различни и почти винаги може да уцелите. Но какво да правим, ако трябва да уважим някой близък мъж за негов празник, а оригиналните идеи са се изчерпали или през миналите години, или просто някой други ги е заимствал? Ако не искате да попълните шкафчето му в банята с поредната пяна за бръснене или тоалетна вода, тогава може би идва ред на една от мъжките страсти – техниката. И за да са нещата още по-специални – шпионската техника. Поиграйте си на Джеймс Бонд и намерете някоя джаджа, която знаете, че би го зарадвала. Сред разнообразието от скрити камери например има много, които с находчивостта и качеството си, биха го завладели. И биха го накарали да помечтае малко.

Подходящ модел скрити камери за мъж може да е ръчен часовник с вградена камера,
химикалка, която прилича досущ на неговата в офиса, компютърна мишка, аларма за кола или дори пепелник. Всички тези вещи са хем ежедневни, хем ще бъдат специални за него. За вас пък ще остане наградата да го видите изненадан от вашият избор, може би отдавна не се е случвало и преди всичко – поласкан, че сте отделили време специално за него. Е, може и да не ви го покаже веднага, няма да ви разцелува като вашата приятелка, но очаквайте скоро специално отношение, повече време прекарано заедно и нещо малко, но специално за вас. А както знаем, вниманието на любимия човек е много по-важно от самите подаръци.
« Previous
 
Next »