Монтиране на шпионски джаджи у дома.

Your comment You are on Полезни Статии, Скрити Камери Edit posts?
Монтирането на скрити камери и всякакви други шпионски джаджи у дома, може да стане много лесно, бързо и без особени главоболия. Най-вече поради факта, че всички модели на този вид камери са безжични и имат презареждаема батерия. Т.е. няма да ви се налага да разбивате стената или пък да дупчите стената, за да поставите поредния кабел.

Ето защо, ако ви се налага да се снабдите с подобен род видеонаблюдение у дома, няма да имате нужда да викате някой електротехник или майстор. Повечето камери са направени така, че всеки лаик, който не разбира особено от техника, да се справи с тях. Хубавото при съвременните шпионски джаджи – скрити камери, заглушители, подслушватели и други, е това, че те обикновено се стартират и управляват с едно, най-много две копчета. Например имате копче за стартиране и спиране, но това копче може да е и за правене на клип, снимка и др. Или за смяна на режимите, ако устройството е многофункционално.

Самото монтиране пък може да се изразява просто в поставянето на предмета на определено място, в закачането на приемника на заглушителя например на стената или пък монтирането на скрити камери под формата на закачалка на стените. Те се монтират или с двойно лепяща лента или пък с нит.

По-сложно може да стане положението, ако се налага да поставите подслушвател в слушалката на вашият или нечий друг стационарен телефон. Това е така, защото ще трябва да отворите слушалката и да закачите на точно определен кабел бръмбара. В противен случай, устройството няма да заработи според очакванията ви и определено няма да ви даде информацията, която ви е нужна.

IP камерите също имат нужда от специален монтаж, тъй като си имат кабел, който ги свързва към захранване. Но пак, за да улеснят своите клиенти, производителите са описали подробно процедурата, по която трябва да се направи това и определено няма да ви се наложи да правите ремонт на жилището, заради няколко кабелчета.
« Previous
 
Next »