Има ли нужда да поставяте в дома си скрити камери?

Your comment You are on Видеонаблюдение, Скрити Камери Edit posts?
Има ли нужда да поставям алармена система и система за видеонаблюдение в дома си? Вероятно много хора са тръгнали именно от това изречение преди да монтират въпросната техника. Затова ще трябва първоначално да направите една реална оценка на вашите нужди, вашето имущество и едва тогава да предприемете действия за закупуване. Или пък не.

Ако например имате значително количество ценни вещи, техника, картини и други неща, които определено могат да се изнесат и продадат, тогава ви трябва охранителна система. Просто поставяте една аларма и няколко скрити камери, и дори крадецът да успее да спре алармата, то малките камерки, скрити в съвсем обикновени предмети ще заснемат всичко.

Скрити камери могат да ви потрябват у дома и по личен въпрос. Вие сте в командировка или просто на работа, а някоя „доброжелателна” съседка ви е намекнала, че гост от вашия пол е правил компания на половинката ви по това време? Това разбира се може да са само клюки и опити за интриги, които да ви скарат, но може и да са съвсем реални случки, които не водят до действия като пиене на кафе или просто разговор. Затова една или няколко такива камери, монтирани на ключови места ще ви разкрият истината, за да разберете дали онова глождещо чувство е основателно.

От скрити камери у дома може да имате нужда и ако сте наели чужда жена, която да ви гледа бебето, докато на вас ви се налага да се върнете по-рано на работа. Ако нямате баба или друга роднина, която да ви помогне, остава варианта с детегледачката. Но коя майка ще повери в непознати ръце най-голямото си съкровище без да се презастрахова? Едва ли има такава. Затова няма нищо лошо в началото, докато се опознаете да преглеждате задълженията, които изпълнява. Ако смятате, че сте прекалено мнителна, може да споделите с жената намеренията си, и ако тя е честна и няма какво да крие, ще се съгласи с вашите тревоги.
« Previous
 
Next »