Кои са джаджите, които трябва да притежавам, ако ще шпионствам?

Your comment You are on Видеонаблюдение, Полезни Статии, Скрити Камери Edit posts?
Кои са джаджите, които трябва да притежавам, ако ще шпионствам?





Колко от вас не са искали поне веднъж през живота си да научат нечия тайна? Или пък просто да се скрият зад дивана и да подслушват мама и татко? Веднага си признайте! Всички сте имали такива желания, нали? И запаленото ви от шпионските филми детско въображение е рисувало какви ли не опасни картини в главата ви, в които накрая вие сте признатият детектив или шпионин, разкриващ за пореден път световна конспирация.

Е днес, няколко десетилетия по-късно, когато вече шпионстването се ограничава до поредното криминале или пък слухтенето около близките хора, имате възможност да се почувствате отново дете или да осигурите защита на близките си и на дома си. За тези важни неща от живота помагат различните шпионски джаджи, които всеки може да си закупи от специализиран магазин.

Та ако ще ставате шпионин или ще правите система за сигурност, ще ви трябват няколко неща: скрити камери, IP камери, подслушватели и детектори за бръмбари. Нека да обясним защо.

Различните скрити камери ще ви бъдат неоценим помощник в разкриването на нечие неморално, недостойно действие или просто като очи, докато ви няма. Те правят видео, снимки, записват аудио. Имат детектор на движение. А се намират в малки предмети, като часовник, очила, химикалка и всичко друго от дома, за което се сетите. Ето защо в шпионските филми това е оборудване номер едно, което всеки шпионин или таен агент притежава.

IP камерите са записващи устройства, но най-голямото им предимство е фактът, че предават видео сигнала през специален сървър по интернет до всяка една точка на света, където се намирате. Стига само да имате компютър и интернет.

Подслушвателите и детектори за бръмбари могат да са ви много полезни, когато искате да проведете разследване. Първите ви трябват, за да чуете кой какво крои, а вторите, за да разберете дали вас самите не ви шпионират. Все пак всеки добър шпионин никога не оставя гърба си неприкрит. Но преди всичко на един шпионин му трябва ум – та не прекалявайте с филмите.
« Previous